قبلی
بعدی
قبلی
بعدی

درباره بیمه مسافرتی

امروزه با افزایش سفر های برون مرزی نمی توان از حوادث و اتفاقات سفر به راحتی چشم پوشی کرد. نرخ بالا و روز افزون ارز، هزینه درمان بیماری های هرچند کوچک همچون سرما خوردگی را در کشور دیگر می تواند به یک کابوس تبدیل کند. اتفاقات پیش بینی نشده مثل سرقت اموال و مدارک ، درمان بیماری ناگهانی، فوت و ... ممکن است سفر هیجان انگیز را به یک خاطره بد تبدیل کند. بیمه مسافرتی با پوشش های متنوع خود می تواند خاطره سفر را برایتان شیرین رقم زند.

معرفی بیمه مسافرتی

بیمه های مسافرتی از جمله بیمه های جدیدی هستند که چند سالی است مسافران برای خروج از کشور آن را خریداری می کنند. خرید این بیمه نامه برای اخذ ویزای بعضی از کشور ها (همچون کشور های عضو شنگن) اجباری است. اما لزوم خرید این بیمه نامه را می توانید بر اساس پوشش های آن با توجه به حق بیمه اندکی که دارد دریابید. به طور کلی بیمه مسافرتی یا به عبارت دیگر بیمه درمان مسافرتی خارج از کشور برای جبران هزینه های درمانی و انتقال ناشی از حوادثی است که برای مسافر در مدت اقامت او در کشور دیگر رخ می دهد. با توجه به افزایش نرخ ارز و تورم، خرید بیمه مسافرتی برای هر مسافر یک الزام محسوب می شود. بیایید با هم نگاهی به مزایای بیمه مسافرتی  بیاندازیم:

پوششهای بیمه مسافرتی

در حالت کلی خدماتی که در بیمه مسافرتی به بیمه شدگان ارائه می شود به 4 دسته کلی تقسیم می شود:

انتقال

یکی از خدماتی که با صدور بیمه مسافرتی به عهده شرکت بیمه می باشد اقدامات مربوط به انتقال و انجام فرآیند های مربوط به انتقال بیمه شده یا یکی از اعضای خانواده او مربوط می شود. این خدمات شامل موارد ذیل می باشد :

انتقال بیمه شده به نزدیک ترین مرکز درمانی و پذیرش آن در کوتاه ترین زمان ممکن

یکی از تعهدات شرکت بیمه گر انتقال به موقع و سریع بیمه شده به بیمارستان  یا یک مرکز درمانی در نزدیک ترین محل می‌باشد. انجام اقدامات مربوط به پذیرش بیمار در بیمارستان توسط شرکت بیمه انجام می شود.

انتقال بیمه شده به مرکز درمانی دیگر

در صورتی که بیمه شده به تشخیص پزشک معالج و پزشک معتمد شرکت بیمه نیاز به انتقال به مراکز درمانی دیگر داشته باشد. شرکت کمک رسان موظف است اقدامات و هزینه های لازم برای انتقال وپذیرش بیمار در مرکز درمانی مورد نظر را انجام دهد.

بازگردان بیمه شده به  کشور

یکی دیگر از تعهدات بیمه مسافرتی بازگرداندن بیمار به کشورش می باشد. این شرایط زمانی رخ می دهد که بیمه گذار پس از درمان شرایط جسمی مناسبی برای مسافرت به صورت یک مسافر عادی نداشته باشد. شرکت بیمه در این حالت با داشتن تاییدیه لازم از پزشک معالج و معتمد خود اقدامات لازم برای بازگرداندن بیمه شده را فراهم می کند.

انجام اقدامات مربوط به اعزام جسد به کشور

انتقال جسد یکی ازدغدغه های خانواده مسافر متوفی است. با خرید بیمه مسافرتی شرکت بیمه متعهد می گردد در صورتی که بیمه‌گذار در کشور مقصد فوت شود هر گونه اقداماتی در خصوص ترخیص و انتقال جسد به نزدیک ترین فرودگاه محل اقامت وی را انجام دهد.

انتقال همراهان بیمه شده به کشور

یکی از تعهدات شرکت بیمه برای آسایش بیمه گذار در سفر انتقال همراهان وی به کشور مقصد می باشد. اگر در اثر حادثه ای بیمه شده نتواند با وسیله نقلیه ای که به سفر آمده است بازگردد، شرکت بیمه همراهان زیر 15 سال به همراه یکی از بستگان نزدیک بیمه شده را به کشور باز می گرداند.

انتقال یکی از بستگان بیمه شده به کشور مقصد

اگر بیمه شده در اثر هر حادثه ای در بیمارستان بررسی شود و به تشخیص پزشک معالج نیاز به همراه داشته باشد، شرکت بیمه اقدامات لازم جهت انتقال یکی از بستگان بیمه شده را به عنوان همراه از ایران به کشور مقصد انجام می دهد.

پرداخت هزینه ها

یکی از مهم ترین بخش های این بیمه نامه مسافرتی پرداخت هزینه بیمه شده در زمان بروز حوادث می باشد که در ادامه به شرح موارد تحت پوشش آن می پردازیم:

هزینه های پزشکی و بستری

مهم ترین تعهدات شرکت بیمه جبران بخشی از هزینه های پزشکی و درمانی می باشد. در مواردی که بیمه شده با تشخیص پزشک معالج نیاز به درمان فوری داشته باشد، شرکت بیمه متعهد می گردد تا سقف 10.000 یورو یا معادل آن را بپردازد. نرخ ارز بر اساس  نرخ روز ارز مشخص شده در بیمه نامه پرداخت می گردد. همچنین پرداخت خسارت هزینه های درمانی شامل کسر فرانشیز به مبلغ 15% بسته به نوع هزینه درمانی می باشد. هزینه های تحت پوشش بیمه شامل موارد ذیل می باشد :

    • هزینه های پزشکی شامل ویزیت اولیه، هزینه های آزمایشگاهی و تصویر برداری، هزینه های دارویی، فیزیوتراپی و جراحی های سرپایی
    • هزینه های مربوط به بستری و جراحی در مراکز درمانی و بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود Day Care (با بیش از 6 ساعت بستری)

علاوه بر هزینه های فوق، در صورتی که با تشخیص پزشک معالج بیمه شده در خلال درمان به مرکز درمانی دیگری منتقل شود، هزینه های مربوطه توسط شرکت بیمه پرداخت می گردد. همچنین اگر بیمه شده فوت کند، علاوه بر هزینه های فوق هزینه های مربوط به انتقال جسد بیمه شده به کشور و ... را شامل می گردد.

پرداخت هزینه های دندانپزشکی

از دیگر تعهدات بیمه های مسافرتی جبران هزینه های دندانپزشکی می باشد. در صورتی که مسافر نیاز به درمان فوری دندان داشته باشد، شرکت بیمه تا سقف 200 یورو هزینه های آن  را جبران می نماید. این هزینه ها برای جبران هزینه های درمان دندان درد، کشیدن دندان و عفونت می باشد.

هزینه های غیر پزشکی

هزینه های بیمه شده تنها به پرداخت هزینه های درمانی محدود نمی شود. هزینه هایی که در طی انجام فرآیند های انتقال و امور حقوقی و اداری از تعهدات شرکت بیمه است. به طور کلی این هزینه ها شامل موارد ذیل می باشد:

هزینه های مربوط به خرید تابوت و جسد بیمه شده متوفی

اگر در خلال سفر بیمه شده فوت کند، هزینه های مربوط به خرید تابوت برای بیمه شده متوفی و بازگرداندن جسد وی به کشور بر عهده شرکت بیمه می باشد. شرکت بیمه گر موظف است جسد را به نزدیکترین فرودگاه بین المللی به محل سکونت متوفی انتقال دهد.

نکته : هزینه برگزاری مراسم تدفین بر عهده بیمه گر نمی باشد.

هزینه های ناشی از انتقال همراه بیمار به کشور مقصد

اگر بیمه شده در اثر یک حادثه در بیمارستان بستری شود و بر اساس تشخیص پزشک نیاز به حضور همراه بیمار وجود داشته باشد، شرکت بیمه اقدامات و هزینه های مربوط به انتقال همراه بیمار ( یکی از بستگان نزدیک بیمه شده ) را می پردازد. این هزینه ها شامل هزینه رفت و آمد به همراه هزینه حداکثر  20 روز اقامت در آن کشور می باشد.

پرداخت هزینه های ناشی از بازگشت فوری

یکی دیگر از تعهدات شرکت بیمه گر انتقال بیمه شده به کشور مقصد می باشد. اگر بیمه شده به دلیل انجام خدمات درمانی نتواند از بلیت برگشت استفاده کند، شرکت بیمه گر هزینه های مربوط به انتقال بیمه شده و خرید بلیت به ایران را جبران می کند.

پرداخت هزینه مربوط به انتقال همراهان بیمار به کشور مقصد

همانطور که در قسمت قبل گفتیم شرکت بیمه اقدامات لازم مربوط به انتقال همراهان بیمار به کشور را فراهم می کند. جبران هزینه های همراهان زیر 15 سال بیمه شده به همراه یک نفر از بستگان نزدیک او به کشور از جمله تعهدات شرکت بیمه می باشد.

راهنمای پزشکی و حقوقی بیمه شده

در این بخش بیمه گر موظف است که در انجام هر یک از موارد ذیل بیمه شده را راهنمایی کند و در هر مورد اقدامات مربوط به آن را انجام دهد:

راهنمای پزشکی

یکی از وظایف شرکت بیمه آگاهی سازی بیمه شده از مراکز درمانی و بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود کشور مقصد می باشد. ارائه توضیحات کافی به بیمه گذار به دو زبان انگلیسی و فارسی لازمه ارائه کامل موارد فوق می باشد.

راهنمای حقوقی

شرکت بیمه لازم است که به بیمه شده در مورد حل مشکلات حقوقی که ممکن است برای بیمه شده اتفاق بیوفتد راهنمایی لازم را انجام دهد. موارد حقوقی هر بیمه شده به دو دسته کلی تقسیم می شود:

گم شدن مدارک شناسایی بیمه شده

یکی از مشکلاتی که مسافرین ممکن است در خلال سفر با آن مواجه شوند، گم شدن مدارکی همچون پاسپورت می باشد. همانطور که می دانید مفقودی هر کدام از این موارد می تواند در تردد، اقامت و بازگشت بیمه شده به کشور مشکلاتی را ایجاد نماید. شرکت بیمه بر حسب وظیفه راهنمایی های لازم را به بیمه شده ارائه می نماید. هزینه های لازم برای تهیه مدارک گم شده تا سقف 200 یورو توسط شرکت بیمه قابل جبران خواهد بود.

دعاوی حقوقی

هر کشوری قوانین و مقررات مخصوص به خود را دارد، قوانینی که ممکن است همه مسافرین یا توریست ها از آن اطلاعی نداشته باشند. اگر مسافرین در مدت اقامت خود نادانسته قوانین کشور محل اقامت خود را زیر پا بگذارند، ممکن است مشمول جریمه و دعاوی حقوقی شوند. یکی از وظایف شرکت های بیمه راهنمایی و کمک به مسافر در دعاوی حقوقی می باشد. جالب است بدانید شرکت بیمه هزینه های مربوط معاضد حقوقی را تا سقف 200 یورو جبران می نماید.

 

تا این لحظه پوشش های اجباری بیمه مسافرتی را با یکدیگر مرور کردیم. لازم است بدانید که برخی از شرکت های بیمه پوشش‌هایی را به صورت جداگانه علاوه بر پوشش های نامبرده به بیمه گذاران ارائه می کنند. این پوشش ها اختیاری بوده و توسط برخی از شرکت های بیمه ارائه می شود. این پوشش ها شامل :

سایر پوشش های بیمه مسافرتی

یکی از پیش آمد های که هنگام سفر ممکن است برای مسافرین رخ دهد گم شدن بار یا تحویل با تاخیر آن است. این مورد در پرواز های رابط  احتمال رخداد بیشتری دارد. شرکت بیمه در صورت خرید بیمه مسافرتی خدماتی ویژه ای در هر یک از شرایط به بیمه شده ارائه می کنند.

گم شدن بار

در صورتی که بار بیمه گذار در مقصد گم شود شرکت کمک رسان موظف است بیمه گذار را در یافتن بار خود راهنمایی کند. علاوه بر آن در صورتی که تا 21 روز بار بیمه گذار پیدا نشود شرکت کمک رسان مبلغی را به عنوان غرامت به بیمه گذار می پردازد.

در صورتی که بار بیمه گذار پیدا شود، شرکت کمک رسان موظف به ارسال بار به محل اقامت وی یا کشور ایران  می باشد. هزینه ارسال بار مسافر به مقصد بر عهده شرکت کمک رسان می باشد. همچنین در صورت پیدا شدن بار غرامت پرداختی به بیمه گذار برای مفقودی بار می بایست عودت گردد.

تاخیر بار

اگر در زمان تحویل بار به هر دلیلی وقفه ای ایجاد شود به طوری که چمدان بیمه گذار تا زمان مشخصی (بسته به نوع شرکت بیمه ) به بیمه گذار تحویل نشود، شرکت بیمه موظف است هزینه لباس و لوازم بهداشتی را تا سقف مشخصی به بیمه گذار بپردازد.

هزینه های ناشی از تاخیر در حرکت

تاخیر در حرکت پرواز یکی از مشکلاتی است که در حین سفر ممکن است برایتان رخ دهد. تاخیر در حرکت در صورتی که از 6 ساعت بیشتر شود می تواند هزینه هایی از جمله هزینه غذا، اقامت و .. به شما تحمیل کند. شرکت های بیمه بر اساس مدت زمان تاخیر در حرکت، تا سقف 180 یورو به بیمه گذار غرامت می پردازند.

حواله وجه نقد

سرقت پول  و وجه نقد یکی از مخاطرات سفر است. در زمانی که وجه نقد بیمه شده با ارائه مدارک و مستندات به سرقت برود. شرکت بیمه تا سقف مشخصی وجه نقد در اختیار بیمه شده قرار می دهد. دریافت حواله وجه نقد در صورتی انجام می شود که بیمه شده حواله ای بصورت چک، وجه ضمانت و ... در کشور ایران به شرکت بیمه داده باشد.

سقف ارائه وجه نقد به بیمه گذار حداکثر 850 یورو می باشد، که در صورتی که وجه ضمانت پیش از سفر در اختیار شرکت بیمه قرار بگیرد. این مبلغ توسط شرکت کمک رسان ایران (SOS)  به بیمه گذار پرداخت می گردد.

 

استثنائات بیمه مسافرتی

با توجه به تنوع پوشش های بیمه مسافرتی ، مواردی نیز هستند که در تعهدات شرکت بیمه قرار نمی گیرند. از جمله:

  • موارد ناشی از جنگ، تجاوز نظامی، اعمال دشمنان خارجی، مخاصمات(جنگ اعلام شده یا نشده)، جنگ داخلی، قیام، شورش، تروریسم و عملیات نظامی، بلوا و، ناآرامی اجتماعی
  • موارد ناشی از جراحات عمومی وارده به خود و همچنین شرکت در اعمال جنایی
  • موارد ناشی از شرکت بیمه شده در شرط بندی حرفه ای، مسابقه اسب دوانی، مسابقه دوچرخه سواری و هر نوع مسابقه موتوری یا نمایش موتوری
  • موارد ناشی از شرکت بیمه شده در زد و خورد مگر در حالت دفاع از خود
  • موارد ناشی از شرکت در ورزشهای حرفه‌ای و یا تمرین بمنظور شرکت در مسابقات و نمایشات رسمی
  • موارد ناشی از آثار مستقیم یا غیرمستقیم رادیو اکتیویته، مواد اتمی یا هر مورد مربوط به آن
  • موارد ناشی از بیماری موجود، قبلی، مزمن، و یا ادامه دار یا وضعیتی که بیمه شده از آن مطلع بوده و یا برای آن تحت درمان بوده یا می‌باشد
  • موارد ناشی از بارداری در خلال سه ماه مانده به زایمان و یا سقط جنین اختیاری
  • موارد ناشی از بیماریهای روانی
  • موارد ناشی از آثار جزئی یا کلی مصرف مشروبات الکلی و دارو، مگر داروهائیکه تحت نظر پزشک صلاحیتدار تجویز و مصرف شده باشد
  • موارد بیماری، مرگ، یا جراحات ناشی از خودکشی و یا اقدام به خودکشی
  • موارد ناشی از پرواز مگر پرواز با هواپیمای مسافرتی بعنوان مسافر بوسیله یک شرکت هواپیمایی که مجوز انجام این عملیات را داشته باشد

سوالات متداول بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی چه خطراتی را پوشش می دهد؟

به طور کلی بیمه مسافرتی هزینه های زیر را پوشش می دهد:

  • جبران هزینه های پزشکی و دندانپزشکی ناشی از حوادث و اتفاقات
  • جبران هزینه و اقدامات لازم در خصوص انتقال بیمه شده به مراکز درمانی یا کشور مبدا
  • جبران هزینه ها و اقدامات لازم در خصوص انتقال بستگان درجه 1 یا همراهان زیر 15 سال او به کشور
  • پیگیری راهنمایی و پذیرش امور در حوزه های پزشکی و حقوقی
  • جبران خسارات ناشی از تاخیر در حرکت و تحویل بار

چرا خرید بیمه مسافرتی توصیه می شود؟

تامین امنیت و آسایش خاطر مسافرین و جبران هزینه های پزشکی در برابر حوادث

آیا خرید بیمه مسافرتی الزامی است ؟

خیر در حالت کلی خرید بیمه مسافرتی اختیاری نیست.
ولی برای دریافت ویزای برخی از کشور ها (خصوصا کشورهای عضو شنگن) خرید بیمه مسافرتی الزامی است.

میخواهم به چند کشور سفر کنم، باید برای هر کشور بیمه مسافرتی جداگانه تهیه کنم ؟

خیر لازم به خرید بیمه مسافرتی جداگانه برای هر کشور نیست. در زمان صدور کشورهای محل اقامت خود را مشخص کنید تا با یک بیمه مسافرتی بتوانید پوشش بیمه ای داشته باشید.

سقف تعهدات پزشکی بیمه مسافرتی چقدر است؟

پوشش پزشکی بیمه مسافرتی بر اساس انتخاب بیمه گذار می تواند هر کدام از گزینه های زیر باشد.

  • 10 هزار یورو (اکونومی)
  • 15 هزار یورو
  • 30 هزار یورو
  • 50 هزر یورو

شرکت های بیمه در کشور دیگر بدون داشتن شعبه ای چگونه خسارت را پرداخت می کنند؟

شرکت های بیمه ایران در هیچ کشوری شعبه ندارند و با قرارداد با شرکت های کمک رسانی که در سطح بین الملل فعالیت دارند، خسارت های وارده را جبران می کنند.

نحوه پرداخت خسارت چگونه است ؟

همه چیز به نوع خسارت و حادثه پیش آمده دارد. برای مثال در صورت بروز خسارت و بستری در بیمارستان، شرکت بیمه هزینه پزشکی را به حساب بیمارستان واریز می کند.
در خسارت های دیگر همچون غرامت تاخیر در حرکت یا هزینه های ناشی از تاخیر در تحویل بار، مبلغ غرامت به حساب بیمه‌گذار پرداخت می گردد.
در صورتی که بیمه گذار در طول سفر خسارتی را دریافت نکند با ارائه مستندات در ایران و از شرکت بیمه مورد نظر می تواند دریافت نماید.

مدت زمان پرداخت خسارت چقدر است؟

طبق قانون شرکت بیمه موظف است ظرف 5 روز پس از تکمیل مدارک، خسارت را پرداخت کند.

چه زمانی تعهدات شرکت بیمه آغاز می شود؟

از زمان شروع سفر مسافرین تحت پوشش بیمه مسافرتی قرار می گیرند.

آیا محدودیتی در مدت سفر در بیمه مسافرتی وجود دارد ؟

به طور کلی تعداد روز های سفر نبایستی از 92 روزفراتر رود.
اما شرکت بیمه سامان تا یکسال نیز پوشش بیمه ای مناسب را ارائه می کند. با این شرط که پیش از گذشت 92 روز به کشور باز گردید. این پوشش مناسب افرادی است که کثیر السفر هستند.

کدام شرکت بیمه بهتر است ؟

بسته به اینکه به کجا میخواهید سفر کنید، میتوانید بیمه مسافرتی خود را انتخاب کنید.
شرکت های بیمه با شرکت های بین المللی متفاوتی کار میکنند. همانند Allianz و Mideast و ... هر یک از این کشورها ویژگی های متفاوتی دارند. برای مثال امکان ارتباط با اپراتورهای فارسی زبان می تواند یک مزیت محسوب شود. بیمی لایک به شما پیشنهاد می کند در خرید بیمه مسافرتی با درنظر گرفتن مقصد سفر به شرکت بیمه کمک رسان طرف قرارداد  توجه کافی داشته باشید.

نحوه محاسبه ی حق بیمه مسافرتی

عوامل متعددی در تعیین نرخ حق بیمه مسافرتی به خارج از کشور تاثیر گذار هستند. هر مسافر بر اساس شرایط و نحوه سفر خود می تواند بیمه نامه خود را خریداری نماید. این عوامل عبارتند از :

سن مسافرین

یکی از عوامل موثر در تعیین نرخ بیمه مسافرتی سن مسافر می باشد. نرخ حق بیمه نسبت مستقیمی با سن بیمه شده دارد و با توجه به افزایش سن مسافر،  نرخ حق بیمه بیشتر می شود. در حالت کلی نرخ حق بیمه به 7 دسته کلی تقسیم می شود:

  • از 0 تا 12 سال
  • از 13 تا 65 سال
  • از 66 تا 70 سال
  • از 71 تا 75 سال
  • از 76 تا 80 سال
  • از 81 تا 85 سال

در بعضی شرکت های بیمه مورد آخر از 81 سال به بالا می باشد.

مقصد مسافر

یکی دیگر از عوامل تعیین کننده نرخ حق بیمه مقصد مسافر می باشد. مقصد مسافر با توجه به شرایط مسافر از یک تا چند کشور می باشد. در صورتی که مسافر قصد سفر به چندین کشور را داشته باشد. شرکت های بیمه سراسر جهان را به حوزه های جغرافیایی تقسیم بندی نموده اند، بنابراین مسافر با توجه به محدوده جغرافیایی که قصد عزیمت دارد می تواند یکی از طرح های ذیر را انتخاب نماید:

  • انتخاب یک کشور مشخص
  • عراق و سوریه
  • حج
  • آفریقا، خاورمیانه و ترکیه
  • کشور های عضو شنگن
  • سراسر جهان به جز کشور های آمریکا، کانادا، ژاپن
  • کشور های کثیر السفر ( مانند ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان و ...)
  • آمریکا، کانادا
  • آمریکا، کانادا و ژاپن

مدت بیمه مسافرتی

مدت سفر نیز خود عامل تعیین کننده دیگری در نرخ حق بیمه می باشد. مدت سفر می تواند از 1 روز تا 1 سال متغیر باشد. بنابراین تعداد روز هایی که شرکت بیمه متعهد پرداخت خسارت می باشد برای محاسبه نرخ حق بیمه موثر خواهد بود. به طور کلی مدت بیمه نامه های مسافرتی بر اساس تعداد روز به چند دسته تقسیم می شوند:

  • از 1 تا 7 روز
  • از 8 تا 15 روز
  • از 16 تا 23 روز
  • از 24 تا 31 روز
  • از 32 تا 45 روز
  • از 46 تا 62 روز
  • از 63 تا 92 روز
  • 6 ماهه
  • یک سال

تعهدات پزشکی بیمه مسافرتی

میزان تعهدات پزشکی بیمه مسافرتی بسیار اهمیت دارد. بیمه نامه های مسافرتی تعهدات متفاوتی را در چندین سطح به بیمه گذاران ارائه می دهند که براساس درخواست بیمه گذار قابل انتخاب خواهد بود. در حالت کلی سقف تعهدات پزشکی بیمه مسافرتی  را از 10 هزار یورو (اقتصادی ) تا 50 هزار یورو متغیر می باشد.

جالب است بدانید برای سفر به برخی از کشور ها حتما می بایست بیمه مسافرتی با تعهدات پزشکی 50 هزار یورو را انتخاب نمایید.

نحوه پرداخت خسارت بیمه مسافرتی

به طور کلی شرکت های بیمه ایران در سایر کشور هیچ شعبه و فعالیتی ندارند. از این رو برای جبران خسارت های مربوط به بیمه مسافرتی با شرکت های کمک رسان بین المللی قرارداد دارند.

در زمانی که بیمه شده دچار حادثه شود به دو صورت خسارت و غرامت وی پرداخت می شود.

در حالت اول شرکت کمک رسان مبلغ خسارت را به حساب بیمارستان یا ارگان مربوطه واریز می کند. این واریزی مربوط به حوادثی از جمله بستری در بیمارستان، هزینه  ارسال بار و ... می باشد.

در حالت دوم خساراتی همچون غرامت تاخیر در تحویل بار یا حرکت مستقیما به حساب بیمه گذار واریز می گردد. علاوه بر این  بیمه‌گذار می تواند مبلغ خسارت را پس از بازگشت به ایران با ارائه فاکتور ومستندات کافی از شرکت بیمه دریافت نماید.

شرایط خرید بیمه مسافرتی

خرید بیمه مسافرتی از آسان ترین خرید های بیمه ای محسوب می شود. این بیمه نامه تنها با پر کردن فرم پیشنهاد و ارائه پاسپورت صادر می شود. این بیمه نامه حق بیمه نسبتا پایینی دارد و به دو روش قابل خریداری می باشند:

  • اولین روش برای خرید بیمه مسافرتی، روش حضوری می باشد. بیمه گذار با مراجعه به دفاتر نمایندگی بیمه اقدام به خرید بیمه نامه می نماید. خرید بیمه نامه با پر کردن فرم پیشنهاد بیمه مسافرتی و ارائه پاسپورت انجام می شود.
  • روش دیگر خرید بیمه مسافرتی بصورت غیر حضوری می باشد. شما می توانید به صورت اینترنتی و از طریق وبسایت های فروش آنلاین به راحت ترین روش بیمه مسافرتی خود را خریداری نماید.

خرید بیمه مسافرتی از بیمی لایک

با توجه به مشغله هایی که مسافران در روزهای باقی مانده به سفر خود دارند، و با توجه به شیوع ویروس کرونا تمایلی به حضور در مکان های پر تردد ندارند، سامانه بیمی لایک امکانی را فراهم نموده است که بصورت غیر حضوری برای بیمه گذاران بیمه مسافرتی صادر نماید. کافی است که گوشی را بردارید و با مرکز تماس بیمی لایک به شماره 41529000-021 تماس بگیرید. مشاوران ما شما را در خرید بیمه مسافرتی راهنمایی کرده و پس از صدور، به رایگان درب منزل شما تحویل می دهند.

ورود به سایت
ورود به سایت
فراموشی رمز عبور
ثبت نام در سایت
وب اپلیکیشن بیمی لایک را به صفحه اصلی موبایل خود اضافه کنید
۱
در نوار پایین دکمه “Share” را انتخاب کنید.
۲
منوی بازشده را به چپ (به سمت بالا برای ios ورژن ۱۳ به بعد) بکشید و گزینه “Add to home screen” را انتخاب کنید.
۳
در مرحله بعد در قسمت بالا روی Add کلیک کنید.